20201103171324.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
ADI Global Benelux – Maximale ondersteuning van de klant

ADI Global luistert naar zijn klanten. Misschien denkt u – beste lezer – “dat is goedkoop, er zijn nog wel anderen die knal hetzelfde zeggen”. Dat zal wel kloppen, maar luisteren is nog maar de eerste stap. Nog veel belangrijker is wat er daarna gebeurt, hoe de signalen vanuit de markt worden opgepikt en welke gevolgen dit heeft voor de eigen werking en processen. En hierin maakt ADI Global het verschil.

2_20.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
“Mooie toekomst in het verschiet voor de sector”

Na een functie als communicatieverantwoordelijke bij Alia Security is Patrick Van Liempt sinds 1 juni de nieuwe secretaris-generaal van de federatie. Meer dan reden genoeg om hem voor onze spreekwoordelijke microfoon te halen en te polsen naar zijn visie op de toekomst van onze sector.

1_56.jpg

VLAAMSE SLOTENMAKERSUNIE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Vlaamse Slotenmakers Unie blikt hoopvol vooruit

De sector van de slotenmakers blijft zich hardnekkig inzetten tegen malafide personen die nietsvermoedende klanten met een torenhoge factuur opzadelen. Nu de Corona-pandemie wat ingedijkt lijkt en mensen weer meer het huis verlaten, is extra waakzaamheid geboden. De Vlaamse Slotenmakers Unie stond ons te woord over deze materie en deed ons en passant haar toekomstplannen uit de doeken.


GMI rectangle maart 2021
1_55.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Security Monitoring Centres en CSL – Samen sterk

SMC is in België actief in het domein van de telebewaking en garandeert zijn klanten een professionele service conform alle geldende normen. Op de telebewakingscentrale zijn duizenden beveiligingssystemen aangesloten, verspreid over het volledige grondgebied. Hierbij maakt SMC gebruik van de nieuwste technologieën voor alarm, alarmtechnieken en de beeld- en geluidtransmissie. Als serviceverlener wordt ook vooruit gedacht om de klanten in optimale omstandigheden te blijven ondersteunen. Een klant kan bijvoorbeeld de vraag stellen wat er zal gebeuren de analoge lijnen verdwijnen? SMC bereidt dit voor door als één van de eerste telebewakingsverleners in België intens samen te werken met CSL.

2_19.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Axis Inspire 2021 – ‘De toekomst van beveiligingstechnologie’

Op 14 en 15 juni 2021 organiseerde Axis Communications de tweede editie van Axis Inspire, het tweedaagse virtuele evenement waarmee Axis zich richt op partners, distributeurs, eindgebruikers en andere geïnteresseerden. Het centrale thema voor 2021 dat terugkwam doorheen de mix van presentaties, discussierondes en breakout-sessies was de toekomst van de beveiligingstechnologie.

2b_3.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Uitrol AX-technologie op volle toeren

De Duitse fabrikant SimonsVoss Technologies GmbH heeft een missie: mechanische sluitsystemen vervangen door digitale sluitconcepten. Hierdoor krijgen de gebruikers toegang tot heel wat voordelen, zoals één toegangsmedium voor alle sloten, geen problemen meer bij verlies van een sleutel en meer controle en zekerheid. Een bijkomend voordeel is de ongekende energie-efficiëntie van de digitale producten van SimonsVoss, wat meer dan een slok scheelt over de volledige levensduur. Het AX-gamma wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwikkelingen: de digitale cilinder AX en de SmartLocker AX.


NewSecurity 2021
nsfichetverhuis2persa.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Securityspecialist schakelt een versnelling hoger

Met een verhuis naar een modern bedrijfspand in Zaventem en het aanboren van de Nederlandse markt straalt Fichet Security Solutions Belgium een nieuwe dynamiek uit. Een gesprek met Jan Goedert, sinds oktober 2020 de nieuwe Managing Director, en Stefan Orlans, Senior Accountmanager met een sterke security-ervaring in het bankwezen, leert dat de security-wereld evolueert van bullet proof naar blast proof.

4_3.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Optimale brandbeveiliging in omgebouwde garage

In de buurt van Leuven kan u sinds kort terecht bij Foodgarage Hoase om uw honger en dorst te stillen. In de stijl van het bekende ‘La Boqueria’ in Barcelona, vindt u er een slagerij, bakkerij, traiteur, groenten- en fruitwinkel en eetcafé onder het dak van een omgebouwde garage. De brandbeveiliging werd door B&B security in goede banen geleid.

4b_4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Beveiligingscamera’s – Bijzonder nuttig maar geen tovermiddel

Camera’s in het straatbeeld. Iedereen heeft hier een mening over, helaas niet altijd gehinderd door kennis van zaken. Een weinig gehoorde stem is deze van de politie, nochtans een van de belangrijkste gebruikers van de camerabeelden. New Security mocht aanschuiven bij 1ste hoofdcommissaris Philip Caestecker, korpschef van de Lokale Politie Oostende. Een centrumstad die de voorbije Coronaperiode meermaals in het nieuws kwam en waarbij telkens opnieuw opviel hoe divers het takenpakket van de politie is. De korpschef heeft een nuchtere kijk op beveiligingscamera’s: het zijn geen wondermiddelen, maar wel nuttige instrumenten bij het politiewerk.


Dahua_rectangle_oktober2021
64508636xl.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Mythes over cybersecurity in de beveiligingsbranche ontkrachten

“Je moet niet alles geloven wat je leest – vooral niet als het onderwerp zo belangrijk is als cybersecurity. Daarom hebben we besloten om een aantal veelvoorkomende mythes over cybersecurity te ontkrachten – zodat u fabrikanten van apparatuur kunt kiezen op basis van harde feiten, niet op basis van percepties,” zegt Fred Streefland, Director Cybersecurity bij Hikvision EMEA.

gmi.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Gservice – Bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Installeren is al lang niet meer wat het vroeger is geweest. Steeds meer factoren worden in rekening genomen voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, samenwerkingen, noem maar op. Performante bedrijfssoftware voor installatiebedrijven wordt een must om een maximaal rendement te halen uit de inzet van medewerkers en middelen. GMI group heeft zich toegelegd op de automatisering van bedrijfsactiviteiten in de installatiemarkt door middel van softwareoplossingen die configureerbaar zijn per organisatie, want geen enkel installatiebedrijf is identiek.

3b.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
8” touchscreen RisControl

RISCO Group introduceert met de interface RisControl een gebruiksvriendelijk en een eenvoudig te installeren bedieningspaneel, dat zich ook nog eens laat opmerken met een bijzonder mooi design. Met de RisControl kan de gebruiker alle alarm- en cloud-oplossingen van RISCO Group bedienen.