1a_7.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 164 – december 2022
Als twee beurzen vechten om een been…

Op 27 en 28 september 2022 vierde International Security Expo, de beveiligingsbeurs voor de private en publieke sector, zijn 20ste verjaardag. U hebt het al meermaals in uw vakblad kunnen lezen, maar ook deze keer hebben we kunnen vaststellen dat het een succesvolle beurs was. Een uitgebreid conferentieprogramma en de colocatie met International Cyber Expo lokte de bezoekers naar Olympia, London.

2b_5.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 164 – december 2022
Expoprotection verbindt beveiliging en veiligheid

Van 15 tot 17 november ’22 ging in Parijs de 26ste editie van de vakbeurs Expoprotection door. Met 690 exposanten (waarvan meer dan een derde internationaal) was Hal 1 van het Parc des Expositions de la Porte de Versailles voor drie dagen the place to be voor de West-Europese beveiligingsmarkt.

1c_8.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 164 – december 2022
Intersec tijdens Light + Building Autumn Edition 2022

Tijdens de Light + Building Autumn Edition van 2 tot 6 oktober 2022 was beveiliging prominent aanwezig. In hal 8 ging Intersec Building door, waar zowel gebouwautomatisering als fysieke beveiliging aan bod kwamen. Daarnaast was er ook nog het Intersec Forum waar de beveiligingssector een vierdaags platform kreeg en er een breed scala aan onderwerpen werd behandeld.


Milestone rectangle april 2023
1a_6.jpg

EVENT  
New Security Magazine 164 – december 2022
CSL organiseert eerste Installateursdag voor België

Op donderdag 10 november ’22 organiseerde CSL Benelux op het circuit van Spa-Francorchamps zijn eerste Installateursdag voor België. Een 30-tal deelnemers kregen een zeer duidelijk overzicht van wat CSL allemaal kan aanbieden en hoe dit een beveiligingsinstallatie naar een hoger (betrouwbaarder) niveau brengt. Daarnaast was er ook tijd voor ontspanning en plezier op en naast het mooiste circuit op de F1-kalender. Vooral de Public Driving Experience waarbij de deelnemers met hun eigen wagen twee rondjes over het circuit mochten rijden, toverde een glimlach op vele gezichten.

2_26.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Secury360 – Perimeterbeveiliging next level

De Secury360 box bevat gesofisticeerde AI, en kan worden aangesloten op een (bestaand) camerasysteem om deze om te vormen tot een perimeterdetectie oplossing met een 99,998% detectienauwkeurigheid. Het resultaat: valse meldingen worden quasivolledig uitgesloten. De revolutionaire Edge & Cloud AI technologie van Secury360 zorgen ervoor dat de geobserveerde beelden in real-time en ter plaatse worden geanalyseerd. Dit betekent ook dat de meldkamers worden ontzien van valse meldingen en zich volledig kunnen concentreren op echte gevaren.

1b_11.jpg

EVENT  
New Security Magazine 164 – december 2022
Dahua Partner Day 2022 – ‘Innovation through Cooperation’

Samen kan je zoveel meer. Dat was de insteek van de Dahua Partner Day 2022, die op 20 oktober ’22 plaatsvond in het Palais des Congrès in Versailles (Parijs). Dahua Technology liet samen met 21 ECO-partners zien wat er nu en in de komende jaren verwacht kan worden van gezamenlijk ontwikkelde innovaties.

11.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Optima Networks: optimaal gamma, praktisch meedenken en service op maat

‘Onze benadering houdt zowel voor installateurs als voor hun klanten grote voordelen in. Installateurs kunnen in het overgrote deel van de gevallen rechtstreeks bij ons terecht voor technische vragen over hun aankopen. Bij andere groothandels zie je vaak dat zij stelselmatig doorverwijzen naar de fabrikant.’

ultrasyncimage.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Hoe Services uw omzet en efficientie verhogen

Stijgende prijzen zorgen ervoor dat uw winst steeds meer onder druk staat. Installateurs kijken daarom best naar de toekomst, want technische innovaties openen de deuren voor nieuwe verdienmodellen.

118140099l.jpg

VLAAMSE SLOTENMAKERSUNIE  
New Security Magazine 164 – december 2022
De top 10 klachten over malafide slotenmakers

Hoewel er de afgelopen maanden en jaren al stappen in de goede richting gezet werden, mag de aandacht rond malafide slotenmakers zeker niet verslappen Hierdoor vindt u de trieste top 10 terug met ergste klachten over deze malafide praktijken.

loainternational.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Nieuwe reeks branddetectiesystemen bij DEF Belgium

Vorig jaar lanceerde DEF zijn 4de generatie brandmelders met maximaal 4 sensoren en bracht daarmee de eerste detector op de markt die voldoet aan de Europese certificering NF EN54-31. Niet minder dan een technologisch meesterstuk, waarmee DEF inspeelt op de frequent terugkerende wensen van de klanten, namelijk een eenvoudige ingebruikname, een vroege detectie en een significante vermindering van valse alarmen.

2c.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
See more with Motorola Solutions

Op 12 en 13 september ’22 organiseerde 802 Networks in Antwerpen het event ‘See more with Motorola Solutions’. Op maandag werden de Motorola-distributeurs verwelkomd, terwijl op dinsdag de focus lag op politie en Defensie en op de professionele eindklanten. Tal van boeiende presentaties en hands-on booths van vijf deelnemende vendoren – Avigilon, Pelco, AVA, OpenPath en Motorola Radios and Body worn cameras – maakten er een interessante (halve) dag van voor een 100-tal deelnemers.

perprotp3csjxbext.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Na drie jaar eindelijk weer Perimeter Protection

Van 17 tot 19 januari 2023 gaat in Nürnberg Messe de zesde editie van de vakbeurs Perimeter Protection door. Oorspronkelijk stond deze editie van de tweejaarlijkse beurs vorig jaar gepland, maar beursorganisatie, exposanten en partnerorganisaties beslisten om een extra jaartje te wachten. Achteraf gezien een zeer verstandige beslissing, want nu staat niets nog een succesvolle editie van de beurs waar fysieke beleving van mechanische, elektrische en elektronische beveiligingsoplossingen centraal staat.