1f_2.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 158 – mei 2021
DEF Belgium – Nieuw gebouw als expertise center

Maak van de nood een deugd. Dat is precies wat DEF Belgium heeft gedaan! Door een continue groei op de Belgische markt – perfect in beeld gebracht door drie opeenvolgende nominaties voor een Trends Gazellen in de categorie Middelgrote bedrijven voor Brussel tussen 2019 en 2021 – werd begin dit jaar verhuisd naar een ruimer pand. De kans werd aangegrepen om er een real life showroom van te maken waar klanten verschillende oplossingen voor brandveiligheid kunnen ervaren.

anbrimex14656135337763416524261137620543007783309000o.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Anb-Rimex, de beveiligingspartner voor ondernemingen, particulieren en senioren

AnB-Rimex bevindt zich met het geïntegreerd beveiligingssysteem Tricom en de optionele Tricare-dienst – voor het monitoren van senioren thuis – in een laatste test- en oppuntstellingsfase. Het innoverende systeem zal binnenkort wellicht een Europese en een Incert-certificering krijgen. De finale stap vooraleer het op grotere schaal op de markt te kunnen aanbieden.

2_16.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 158 – mei 2021
“Voortdurend aangepast aan talrijke evoluties”

‘Time flies when you’re having fun’, dat overbekende Engelse gezegde is zeker van toepassing op Philippe Christiaens, exact 25 jaar geleden één van de oprichters van Tridis. Die verjaardag was de ideale aanleiding om Philippe Christiaens voor onze microfoon te halen.


Texecom rectangle april/mei 2021
74337225xl_1.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Cybersecure zijn, of het niet zijn… dat is de vraag!

De afgelopen maanden heeft de wereld verschillende verontrustende incidenten op het gebied van cybersecurity meegemaakt. Gaande van een ‘Solarwinds-aanval’ tot de inbraak op 150.000 beveiligingscamera’s en alles daartussenin. Het afgelopen ‘COVID-19 jaar’ heeft ons laten zien dat het aantal succesvolle cyberaanvallen niet is afgenomen, maar – integendeel – aanzienlijk is toegenomen.

1_53.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Nieuwe serie Hikvision 4K ColorVu

Op 29 januari ’21 organiseerde Hikvision een webinar ter gelegenheid van de productlancering van de nieuwe serie 4K ColorVu. Dankzij de Hikvision ColorVu-technologie kunnen camera’s ook in extreem slecht verlichte omgevingen kleurrijke beelden schieten.

5b.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
CSL introduceert DualCom Pro Range

Met DualCom Pro biedt CSL aan installateurs een eenvoudige en snelle installatie van professionele transmissiesystemen met nog meer betrouwbaarheid. Het biedt toegang tot CSL Live en de My Base-app. DualCom Pro is beschikbaar als single path optie via 4G of LAN (DigiAir Pro) en als dual path optie via 4G/4G of LAN/4G (GradeShift Pro).


GMI rectangle maart 2021
1_52.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Axis Partnerday Benelux 2020

Op 19 november organiseerde Axis online zijn Partnerday Benelux 2020 onder de noemer ‘A Cocktail of Competence’. Het werd een boeiende namiddag met verschillende hoogtepunten, zoals de kennismaking met de nieuwe Regional Director Middle Europe, interessante gastssprekers en de uitreiking van acht Axis Partner Award. Bovendien slaagde Axis er ook in om de afsluitende borrel door middel van een interactieve cocktailworkshop tot bij de deelnemers te brengen!

1_51.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Artificiële Intelligentie voor Camerabewaking: Much ado about Nothing?

De laatste jaren is er veel te doen rond de toepassing van artificiële intelligentie in camerabewaking. Sinds vorig jaar is dit nog meer een ‘hot topic’ geworden door van de mogelijkheid om camerabeelden te gebruiken voor detectie van het dragen van maskers, temperatuursmeting en het meten van social distance in drukbezochte plaatsen.

newsecuritynovember.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Vakbeurzen worden hybride B2B-events

Laten we beginnen met het goede nieuws: de coronapandemie is tijdelijk! Het gaat over en ooit – liefst zo snel mogelijk – geraken we terug in een normale modus. Maar het lijdt geen twijfel dat de voorbije maanden een blijvende impact zullen houden op hoe we met elkaar omgaan en communiceren. De nood aan professionele contacten en kennisuitwisseling blijven groot. Vakbeurzen creëren hiervoor het ideale platform, en door de combinatie van fysiek en virtueel meer dan ooit tevoren!

2_15.jpg

VLAAMSE SLOTENMAKERSUNIE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
De top 10 klachten over malafide slotenmakers

De recente aandacht in de media deed weer heel wat zware klachten over malafide slotenmakers naar boven komen. In een reportage van Factcheckers op Eén kwamen heel wat malafide praktijken aan het licht en ook tijdens het radioprogramma ‘De Inspecteur’ op Radio 2 werd er verder op ingezoomd.

1_50.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
SequriX – Managementsoftware voor beveiligingsbedrijven

Met SequriX worden alle beveiligingstaken in één centraal systeem geregeld, dus beheer van alle informatie en eenvoudige planning van de diensten en opdrachten. Met de digitalisering van de alarmopvolgingen, mobiele bewaking en receptiediensten en beheer in een online backoffice systeem van alle gegevens over objecten, klanten, locaties, wagenpark en contracten behoren tijdrovende, foutgevoelige en kostbare tussenkomsten tot het verleden. Efficiëntie ten top waardoor het beveiligingsbedrijf zich ten volle kan concentreren op zijn core business: beveiligen.

2b_2.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
ievo – biometrische toegangscontrole

Meer nog dan in andere sectoren geldt in de beveiliging dat de keten maar zo sterk is als de zwakste schakel. Neem bijvoorbeeld toegangscontrole. Wat baat het om overal toegangspoortjes te plaatsen en iedere werknemer en bezoeker een toegangsbadge te geven, als er op de markt Chinese kopieertoestelletjes van amper enkele euro’s beschikbaar zijn. Veel veiliger zijn biometrische toegangsoplossingen. “Ievo onderscheidt zich door de unieke combinatie van betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie in de biometrische toegangsindustrie”, vertelt Bram Soete, general manager van CDVI Benelux