1a_3.jpg

EVENT  
29/10/2021
ADI Benelux Expo 2021

Op 21 oktober ’21 vond in het voetbalstadion van Willem II in Tilburg de ADI Benelux Expo plaats, de eerste in anderhalf jaar. Centraal gelegen in de Benelux, want omwille van de bijzondere omstandigheden en gezondheidsregels– die op elk moment kunnen veranderen – nam de distributiepartner de verstandige beslissing om geen aparte Expo’s voor Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg te organiseren. Het werd een plezante dag, met opvallend veel lachende gezichten omdat het normale weer een stap dichterbij komt. Wie zei ook alweer dat je nooit de menselijke factor mag onderschatten bij professionele contacten?

2_20.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
“Mooie toekomst in het verschiet voor de sector”

Na een functie als communicatieverantwoordelijke bij Alia Security is Patrick Van Liempt sinds 1 juni de nieuwe secretaris-generaal van de federatie. Meer dan reden genoeg om hem voor onze spreekwoordelijke microfoon te halen en te polsen naar zijn visie op de toekomst van onze sector.

2_19.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Axis Inspire 2021 – ‘De toekomst van beveiligingstechnologie’

Op 14 en 15 juni 2021 organiseerde Axis Communications de tweede editie van Axis Inspire, het tweedaagse virtuele evenement waarmee Axis zich richt op partners, distributeurs, eindgebruikers en andere geïnteresseerden. Het centrale thema voor 2021 dat terugkwam doorheen de mix van presentaties, discussierondes en breakout-sessies was de toekomst van de beveiligingstechnologie.


Toshiba rectangle september 2022
hik4.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Flexibele en schaalbare beveiliging met HikCentral 2.0

Hikvision Benelux introduceert het vernieuwde HikCentral 2.0 voor een flexibele en schaalbare beveiliging in één geïntegreerd platform. Het centrale softwareplatform bestaat uit negen kerntoepassingen die aan alle beveiligingsbehoeften kunnen voldoen. Deze negen beschikbare modules zijn beheer van video, toegangscontrole, bezoekersbeheer, aanwezigheidsbeheer, in- en uitgangbeheer, alarmen, intelligente analyse, digitale signage en onderhoud.

1_54.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Geslaagde online editie Infosecurity.be

De snelgroeiende IT-branche staat niet stil, en al helemaal niet in tijden van corona. Daarom is alles op alles gezet om Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 op een volwaardige, veilige en passende manier te laten doorgaan. Op 31 maart en 1 april vond de online editie plaats, waarbij de focus lag op de thema’s Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & innovatie.

2_18.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Alia Security Day tackelt cybercriminaliteit

We doen er alles aan om woningen, bedrijven en gebouwen beter te beschermen tegen inbraak en brand. We zetten daarvoor de nieuwste technologische snufjes in. Maar net die nieuwe technologie kan ironisch genoeg ook het zwakke punt in de beveiliging betekenen. Wat als dieven ook hackers zijn? Kunnen zij anti-inbraak systeem platleggen? Kunnen zij via onze camera’s al aan verkenning doen? En hoe gaan we om met biometrische gegevens? Dat was het centrale thema van de Alia Security Day 2021.

3c_12.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Milestone Integration Platform Symposium 2021

MIPS is waar de Milestone Community bij elkaar komt om inzichten, ervaringen, best practices en de laatste innovaties met elkaar te delen. Het is een unieke kans om meer te weten te komen over de toekomstige richting van Milestone en dus ook om mee vorm te geven aan de toekomst van videotechnologie. Op 1 en 2 maart ‘21 was het de 16e jaarlijkse MIPS, maar dit jaar een beetje anders: 100% virtueel.

topanpibrandveiligheidappgebouw.jpg

EVENT  
New Security Magazine 155 – juli 2020
Voor een brandveiliger appartementsgebouw

Brandveiligheid in residentiële gebouwen is een heikel thema. Hoe kunnen we bewoners van appartementen beschermen en voorkomen dat hun gebouw een dodelijke valstrik wordt? Als belangrijke actor in de preventie van brand (en diefstal) liet ANPI, in

2_10.jpg

EVENT  
New Security Magazine 155 – juli 2020
Coronavirus verandert toegangscontrole

Stilstaan is achteruitgaan, een dooddoener maar in de huidige omstandigheden barstensvol waarheid. Innoverende bedrijven hebben zoveel te vertellen, maar krijgen hun boodschap moeilijk tot bij de klant. Webinars en virtuele beurzen zijn een

1_42.jpg

EVENT  
New Security Magazine 155 – juli 2020
Axis Inspire goes Digital

Op 25 juni 2020 organiseerde Axis Communications het virtuele event ‘Axis Inspire goes Digital’, een bijzonder geslaagd initiatief met productsessies, inspirerende keynotes over cybersecurity, kunstmatige intelligentie, Industry 4.0 en IoT,

1b_4.jpg

EVENT  
New Security Magazine 154 – april 2020
Alle componenten van een videobewakingsinstallatie samengebracht in één oplossing

Milestone Benelux heeft in februari in Breda (Milestone Experience Center) en op 17 februari in Vilvoorde (Living Tomorrow) zijn ‘2020 Release & Solution Partner Seminar’ georganiseerd. Centraal stonden de vijf versies van het

anpiimg8435.jpg

EVENT  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Artificiële intelligentie, een bondgenoot... om goed in de gaten te houden...

Artificiële intelligentie, die veelbelovend is maar ook vragen oproept, breidt zich uit naar alle activiteitengebieden. De Nationale vereniging van bescherming tegen brand en inbraak (Anpi) heeft er een interessante studieochtend aan gewijd.