5d.jpg

EVENT  
New Security Magazine 164 – december 2022
Fireforum Congres 2022

Op dinsdag 25 oktober ’22 ging in Maison de la Poste op de site van Tour & Taxi de 7de editie van het tweejaarlijks congres van Fireforum door. Het delen van kennis en ervaring tussen de industrie, de brandweer, de overheid en onderzoeksinstellingen stond centraal, maar na de noodgedwongen online editie in 2020 kreeg ook netwerken tussen de deelnemers voldoende ruimte. In de exporuimte toonden 14 partners innovatieve technologieën en nieuwe ontwikkelingen in de brandpreventie en de brandbestrijding. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden opende het congres.

1a_6.jpg

EVENT  
New Security Magazine 164 – december 2022
CSL organiseert eerste Installateursdag voor België

Op donderdag 10 november ’22 organiseerde CSL Benelux op het circuit van Spa-Francorchamps zijn eerste Installateursdag voor België. Een 30-tal deelnemers kregen een zeer duidelijk overzicht van wat CSL allemaal kan aanbieden en hoe dit een beveiligingsinstallatie naar een hoger (betrouwbaarder) niveau brengt. Daarnaast was er ook tijd voor ontspanning en plezier op en naast het mooiste circuit op de F1-kalender. Vooral de Public Driving Experience waarbij de deelnemers met hun eigen wagen twee rondjes over het circuit mochten rijden, toverde een glimlach op vele gezichten.

1b_11.jpg

EVENT  
New Security Magazine 164 – december 2022
Dahua Partner Day 2022 – ‘Innovation through Cooperation’

Samen kan je zoveel meer. Dat was de insteek van de Dahua Partner Day 2022, die op 20 oktober ’22 plaatsvond in het Palais des Congrès in Versailles (Parijs). Dahua Technology liet samen met 21 ECO-partners zien wat er nu en in de komende jaren verwacht kan worden van gezamenlijk ontwikkelde innovaties.


Sicurezza mei-nov 2023
2c.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
See more with Motorola Solutions

Op 12 en 13 september ’22 organiseerde 802 Networks in Antwerpen het event ‘See more with Motorola Solutions’. Op maandag werden de Motorola-distributeurs verwelkomd, terwijl op dinsdag de focus lag op politie en Defensie en op de professionele eindklanten. Tal van boeiende presentaties en hands-on booths van vijf deelnemende vendoren – Avigilon, Pelco, AVA, OpenPath en Motorola Radios and Body worn cameras – maakten er een interessante (halve) dag van voor een 100-tal deelnemers.

perprotp3csjxbext.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Na drie jaar eindelijk weer Perimeter Protection

Van 17 tot 19 januari 2023 gaat in Nürnberg Messe de zesde editie van de vakbeurs Perimeter Protection door. Oorspronkelijk stond deze editie van de tweejaarlijkse beurs vorig jaar gepland, maar beursorganisatie, exposanten en partnerorganisaties beslisten om een extra jaartje te wachten. Achteraf gezien een zeer verstandige beslissing, want nu staat niets nog een succesvolle editie van de beurs waar fysieke beleving van mechanische, elektrische en elektronische beveiligingsoplossingen centraal staat.

3a.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
ADI EXPO 2022 – ‘Van product naar geïntegreerde oplossingen’

Op 16 september ’22 ging in Stayen – thuisbasis van STVV – het jaarlijkse event ADI EXPO door. Met 39 partners en ruim 400 inschrijvingen mag de distributiepartner terugblikken op een zeer geslaagde editie.


Milestone rectangle juni 2023
18se196ex1656334830.jpg

EVENT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Security Essen 2022 – Kleiner maar beter

Van 20 tot 23 september 2022 ging in Messe Essen de beveiligingsvakbeurs Security Essen door. Het verschil met de vorige edities – minder druk en minder groot – draaide uiteindelijk om in een voordeel. Dé beveiligingsbeurs voor Europa kreeg dit jaar de titel ‘Secure your business’ mee en kwam terug op mensenmaat. Geen fabriekachtige toestanden meer met over de koppen lopen, maar waar exposanten en bezoekers tijd vonden om met elkaar in gesprek te gaan. Het was een algemene impressie die we optekenden bij de exposanten. Niemand maalde om de schaalverkleining. Groter is dus niet altijd beter…

1a_3.jpg

EVENT  
29/10/2021
ADI Benelux Expo 2021

Op 21 oktober ’21 vond in het voetbalstadion van Willem II in Tilburg de ADI Benelux Expo plaats, de eerste in anderhalf jaar. Centraal gelegen in de Benelux, want omwille van de bijzondere omstandigheden en gezondheidsregels– die op elk moment kunnen veranderen – nam de distributiepartner de verstandige beslissing om geen aparte Expo’s voor Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg te organiseren. Het werd een plezante dag, met opvallend veel lachende gezichten omdat het normale weer een stap dichterbij komt. Wie zei ook alweer dat je nooit de menselijke factor mag onderschatten bij professionele contacten?

2_20.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
“Mooie toekomst in het verschiet voor de sector”

Na een functie als communicatieverantwoordelijke bij Alia Security is Patrick Van Liempt sinds 1 juni de nieuwe secretaris-generaal van de federatie. Meer dan reden genoeg om hem voor onze spreekwoordelijke microfoon te halen en te polsen naar zijn visie op de toekomst van onze sector.

2_19.jpg

EVENT  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Axis Inspire 2021 – ‘De toekomst van beveiligingstechnologie’

Op 14 en 15 juni 2021 organiseerde Axis Communications de tweede editie van Axis Inspire, het tweedaagse virtuele evenement waarmee Axis zich richt op partners, distributeurs, eindgebruikers en andere geïnteresseerden. Het centrale thema voor 2021 dat terugkwam doorheen de mix van presentaties, discussierondes en breakout-sessies was de toekomst van de beveiligingstechnologie.

hik4.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Flexibele en schaalbare beveiliging met HikCentral 2.0

Hikvision Benelux introduceert het vernieuwde HikCentral 2.0 voor een flexibele en schaalbare beveiliging in één geïntegreerd platform. Het centrale softwareplatform bestaat uit negen kerntoepassingen die aan alle beveiligingsbehoeften kunnen voldoen. Deze negen beschikbare modules zijn beheer van video, toegangscontrole, bezoekersbeheer, aanwezigheidsbeheer, in- en uitgangbeheer, alarmen, intelligente analyse, digitale signage en onderhoud.

1_54.jpg

EVENT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Geslaagde online editie Infosecurity.be

De snelgroeiende IT-branche staat niet stil, en al helemaal niet in tijden van corona. Daarom is alles op alles gezet om Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 op een volwaardige, veilige en passende manier te laten doorgaan. Op 31 maart en 1 april vond de online editie plaats, waarbij de focus lag op de thema’s Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & innovatie.