cameramonitoredarea.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 168 – december 2023
AnB-Rimex integreert artificiële intelligentie in TriCom

Als betere technologische oplossingen het gevoel van gemoedsrust en veiligheid bij de eindklant kunnen verhogen, moet je er alles aan doen om dergelijke technieken in je systemen te integreren. Het is een missie die AnB erg ter harte neemt. De ontwikkelaar van domotica en alarmsystemen rust daarom de alarmcentrale TriCom nu uit met oplossingen voor artificiële intelligentie.

nsjablotronmercury001.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 168 – december 2023
JABLOTRON lanceert Mercury:

JABLOTRON lanceert een nieuwe reeks design alarmproducten onder de naam MERCURY. Vernieuwend aan MERCURY is de uitzonderlijk intuïtieve en snelle scan-en-go configuratie, die het installatieproces aanzienlijk versnelt. De vernieuwende configuratiemethode vereist immers minder technische kennis, verkort de installatietijd en verhoogt de dagelijkse installatiecapaciteit van de installateur. Distri-Company, reeds jarenlang JABLOTRON partner, staat in voor de verdeling en technische ondersteuning van de nieuwe productreeks.

microsoftteamsimage12.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 168 – december 2023
Hikvision lanceert nieuw Europees CyberSafe Experience Center

Hikvision Europe heeft een nieuw CyberSafe Experience Center onthuld in het hoofdkantoor in Hoofddorp (NL), als onderdeel van haar voortdurende toewijding aan cyberbeveiliging. Het centrum is erop gericht om veelvoorkomende kwetsbaarheden in IoT-apparaten en de nieuwste methoden om deze te verminderen onder de aandacht te brengen.


NewSecurity 2025 rectangle
1f_4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
SafeZone zorgt voor veiligheid voor alle medewerkers, altijd en overal

Beste facility manager, stel je een nood- en veiligheidsbeheer voor waarmee je van alle medewerkers hun beschikbaarheid en exacte locatie kan bekijken, vrij met hen kan communiceren, hun interventie kan coördineren, bevestiging kan krijgen van de uitgevoerde taken en al meteen nieuwe opdrachten geven… en dit in real-time!

infrarougemaxirisavecmur_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
Sorhea, Europees leider in perimeter-inbraakdetectie

Sorhea is Europees marktleider op het gebied van elektronische perimeterdetectie voor de beveiliging van gevoelige locaties. Het bedrijf biedt oplossingen op basis van vier verschillende technologieën, waarvan we er in dit artikel twee uitlichten: inbraakdetectie op basis van actieve infraroodbarrières enerzijds en inbraakdetectie op basis van schokdetectiekabels anderzijds. Binnen elk van deze categorieën zijn de systemen die Sorhea op de markt brengt bekabeld ofwel werkend op zonne-energie. In oktober houdt de fabrikant een presentatie- en demonstratiedag voor installateurs en integratoren in Groot-Bijgaarden.

3a_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
Online reservatieplatform met vele voordelen

Niemand kan er naast kijken: padel is dé sport van het moment. En dat mag geen toeval zijn, want het gaat over zoveel meer dan gewoon tegen een balletje slaan. De voornaamste reden dat padel zo populair wordt, heeft te maken met de eenvoud van de spelregels en het feit dat je als beginner snel een relatief goed spelniveau kan halen. Maar daarnaast zijn de wensen en behoeften van sporters anders dan twintig jaar geleden. Steeds vaker willen mensen sporten op een manier, een tijd en een plaats die zij zelf kiezen. Dit stelt de uitbaters van padelterreinen voor een bijzondere uitdaging. Maar geen probleem, ProFunctional ontwikkelde hiervoor een performant online platform en kon hierbij rekenen op de ondersteuning van CDVI Benelux.

ccimattbfrixisduurzaam.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
“De groei zit in onze passie”

“We zijn het magazijn van de vakman én van de kleinhandel.” Een gedurfde uitspraak van Frank De Crock en Christel Schellens, zaakvoerders van BESA, en zo zullen we er tijdens ons gesprek nog meer optekenen. Een rondleiding door de magazijnen geeft ze wel gelijk. BESA houdt meer dan 16.000 artikels op voorraad. Een serieuze investering, maar een van goudwaarde; tot ver buiten de landsgrenzen heeft BESA een stevige reputatie opgebouwd van voorraadhouder.

1a_9.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
Tridis wordt EET Belgium

Begin dit jaar nam de Deense IT-distributeur EET Group zijn Belgische sectorgenoot Tridis over. Een strategische zet waarmee EET Group zijn ambitieuze doelstellingen in de Benelux in uitvoering brengt, maar tegelijk ook goed nieuws voor de klanten en partners van EET Belgium (de nieuwe naam voor Tridis). Door de overname kan EET Belgium immers zijn productgamma sterk uitbreiden en wordt er nog meer dan vroeger ingezet op kennisdeling en logistieke ondersteuning.

lobecoconnect2safety.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
Lobeco Fire + Security realiseert overname van Connect2Safety

Op maandag 19 juni officialiseerde Lobeco Fire + Security de overname van Connect2Safety. De eveneens in Wevelgem gevestigde sectorgenoot verhuist met onmiddellijke ingang naar het logistieke hoofdkwartier van Lobeco België. “Deze samenwerking geeft ons op alle vlakken meer slagkracht en zal toelaten om onze klanten nog beter te bedienen”, klinkt het unaniem bij Bart Dewijn (Lobeco Fire + Security) en Frank Deblon (Connect2Safety).

11_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
Service + kwaliteit = Nestor Company

“We gaan prat op ons ruim en divers aanbod waarbij we onze rol van leverancier van kwalitatieve en hoogtechnologische producten ten volle kunnen uitoefenen”, vertelt Jonathan Geirnaert, Sales Manager van Nestor Company uit Deinze. “Maar vergis je niet, dit komt niet zomaar uit de hemel vallen. Al meer dan 15 jaar bouwen we aan onze logistieke ondersteuning van de professionele beveiligingsinstallateur, waarbij de focus op vier sectoren ligt: security, automatisatie, brandalarm, toegangscontrole met parlofonie & videofonie.”

team.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
CSL IoT Platform 3.0

Tijdens de eerste dagen van de zomervakantie lanceerde CSL het nieuwe CSL IoT Platform 3.0, het gebruiksvriendelijke SIM & Router beheerplatform. Hiermee behoudt de beveiligingsinstallateur 24/7 in realtime toezicht over de SIM- en Router connectiviteit in al zijn installaties waar kritische connectiviteit gewenst is. Overzichtelijk, eenvoudig en betrouwbaar.

3_13.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 167 – oktober 2023
EVVA – Topkwaliteit en service gaan hand in hand

Door de band kan de historiek van een bedrijf de lezer maar matig boeien. In New Security zal je er dan ook niet regelmatig iets over lezen. Maar we maken wel graag een uitzondering als het een historiek betreft die – op zijn zachtst gezegd – uitzonderlijk is. Of hoe noem je anders een honderdjarig bedrijf dat vandaag nog altijd trendsetter is in de ontwikkeling en de productie van mechanische en elektronische toegangssystemen die worden gecombineerd in sluitsystemen volgens de wensen van de partners?