1_60.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Cameramasten voor beveiliging

Een opmerkelijke deelnemer op de jongste editie van de vakbeurs New Security in Leuven was de Nederlandse fabrikant van camera- en vlaggenmasten Dekker Vlaggen. Tussen de vele aanbieders van high end security oplossingen met hoogtechnologische hardware en software presenteerde Dekker Vlaggen een antwoord op een behoefte die al te vaak uit het oog wordt verloren: zorg er eerst maar eens voor dat je beveiligingscamera zelf op een robuuste, eenvoudige en veilige manier wordt geplaatst.

euromatec1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Wereldwijde modernisering bij Euromatec

Vernieuwing van het eigen merk Eurotec, een verrijkt aanbod, een nieuwe website, een gerenoveerd gebouw, een groter magazijn, een opgeknapte showroom en opleidingsruimte, een nieuwe aanpak op het gebied van communicatie: de beveiligingsspecialist Euromatec ondergaat op alle gebieden een gedaantewisseling. Philippe Timperman en zijn dynamisch team ontvingen ons in het Brusselse hoofdkantoor van het bedrijf in Evere om de balans op te maken van al deze ontwikkelingen. Hij sprak ook over de geslaagde deelname van Euromatec aan de laatste editie van de vakbeurs New Security en over de wens om “Made in Belgium” naar de voorgrond te verplaatsen.

saltonshomelokallesinthecloud.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
SALTO Homelok: nieuw platform voor toegangscontrole in de cloud

Binnen de serverbased oplossingen van SALTO Systems was SALTO Virtual Network (SVN) het moederplatform van de toegangscontrole – met online en offline deuren, bekabeld en batterijgevoed en Data-on-Card. Een tiental jaar later volgde het cloud platform SALTO KS waarin alles wireless online gebeurt. Met SALTO Homelok lanceert SALTO Systems nu het verhaal van bekabeld én batterijgevoed, (wireless) online én offline, zij het nu door mekaar gebruikt in de cloud én met de SVN-technologie.


Sicurezza mei-nov 2023
4b_5.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Geutebrück zorgt voor slimme beveiliging

Een opvallende deelnemer aan de vakbeurs New Security 2023 was Geutebrück, een internationale aanbieder van intelligente en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor videobeveiliging, en dit aangevuld met de bijhorende hardware. De klanten van Geutebrück bevinden zich wereldwijd, maar referentieprojecten omvatten o.m. musea met onschatbare historische kunstwerken, overheidsinstanties en overheden die deel uitmaken van de kritieke infrastructuur (KRITIS), financiële instellingen en industriële bedrijven die zich willen beschermen tegen inbraak, spionage of sabotage. Hierbij komt ook steeds meer de vraag vanuit de industrie, retail en transport om processen te optimaliseren met videodetectie en intelligente analyses

vupcameras_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
RISCO LightSYS+

“RISCO bouwt verder op zijn ijzersterke reputatie op het vlak van innovatie, betrouwbaarheid en ondersteuning van de professionele klant”, vertelt Wim Van Cauwenbergh, Global Head of Customer Satisfaction bij RISCO Group en hét gezicht van RISCO in België en Luxemburg. “Tijdens de pandemie hebben we keihard ingezet op vernieuwing van onze producten. De componenten werden verbeterd, en dit niet alleen qua prestaties maar ook productie en levering. Als de klant ons zijn vertrouwen schenkt, dan is het onze plicht om werkelijk alles in het werk te stellen om dat vertrouwen waard te zijn. En zonder blozen kan ik beweren dat RISCO hier zeer goed in slaagt.”

adobestock476289888editorialuseonly.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Q-Park Belgium observeert in real-time met IDIS Solution Suite VMS

Q-Park staat voor kwaliteit en een aangename parkeerervaring. Er is aandacht voor veiligheid, snelheid en het comfort waarmee kan worden geparkeerd. Technologie neemt hierbij steeds een belangrijkere rol in.


Salon APS sept/okt2023
keymaster.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Lock Control geeft beveiligingsoplossingen een extra dimensie

Kwalitatieve veiligheidssystemen verder opwaarderen, zodat ze nog beter beantwoorden aan de strenge vereisten van de Belgische markt: het is één van de grote sterktes van Lock Control. Het team rond Johan en Stijn Saerens kan ook op de expertise van Eric Vanseuningen rekenen om installateurs de best mogelijke ondersteuning te bieden. Dat bewijst het onder meer met sterke service op de video-intercomsystemen van Akuvox en de hoogwaardige, zelf ontwikkelde, sleutelkasten van KEY-MASTER.

anbfoto1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 166 – juni 2023
Geïntegreerde totaaloplossingen zijn het handelsmerk van AnB-Rimex

Systemen waar je voor lange tijd mee op rozen zit: het is iets waar ze bij AnB-Rimex altijd veel belang aan hebben gehecht. De producent en distributeur van oplossingen voor domotica en beveiliging blijft ook na 35 jaar erg veel belang hechten aan nieuwe ontwikkelingen, mét respect voor systemen van vroeger.

videoaianalytics.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
VAIBS – “Haal meer uit videodata”

“Geef ons kwaliteitsvolle camerabeelden en wij geven je kennis en inzichten terug”, antwoordt Henk-Jan Hop, operationeel directeur bij VAIBS, op de voortdurend terugkerende vraag van installateurs en system integrators om meer te kunnen halen uit hun beveiligingsinstallatie. Het Nederlandse bedrijf VAIBS is op dit vlak een pionier in de Benelux, en dit o.m. dankzij de introductie van het Vaidio-platform dat plug & play kan gekoppeld worden aan zowat iedere IP-camera en geïntegreerd met alle bekende NVR- en VMS-systemen.


NewSecurity 2025 Promovideo
166791392xl.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
SafeZone® – Innovatieve app van SMC voor de alleenwerker

SMC start een exclusieve partnerschap op met Critical ARC en kan hierdoor SafeZone® aanbieden, een performante beveiligingsmonitoring voor de alleenwerker die gebruik maakt van toonaangevende en innovatieve technologische oplossingen om een uiterst veilige werkomgeving te creëren. Het resultaat is opperste gemoedsrust voor alle betrokken partijen.

new165repoderaat.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
De Raat Security Products

Met ruim een halve eeuw ervaring is De Raat Security Products een naam in brand- en inbraakwerende kluizen. De onderneming met eigen vestigingen in België, Nederland en Engeland, voorziet haar klanten van geschikte kluizen, documentenkasten, hotelsafes, data- en computersafes, kassa- en afstortkluizen, sleutelberging, minibars, veiligheidsspiegels, explosiebestendige producten, (intelligente) lockers en garderobekasten. Van de meeste producten is er steeds een ruime voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is.

1f_3.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
Uitrol AX-technologie op volle toeren

De Duitse fabrikant SimonsVoss Technologies GmbH brengt nieuwe toepassingen met de AX-technologie op de markt. Hierdoor krijgen de gebruikers toegang tot heel wat voordelen, zoals één toegangsmedium voor alle sloten, geen problemen meer bij verlies van een sleutel en meer controle en zekerheid. Een bijkomend voordeel is de ongekende energie-efficiëntie van de digitale producten van SimonsVoss, wat meer dan een slok scheelt over de volledige levensduur. Het AX-gamma wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwikkelingen: de digitale cilinder AX en de SmartLocker AX. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de vervanging van mechanische sluitsystemen door digitale sluitconcepten.