1_53.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Nieuwe serie Hikvision 4K ColorVu

Op 29 januari ’21 organiseerde Hikvision een webinar ter gelegenheid van de productlancering van de nieuwe serie 4K ColorVu. Dankzij de Hikvision ColorVu-technologie kunnen camera’s ook in extreem slecht verlichte omgevingen kleurrijke beelden schieten.

5b.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
CSL introduceert DualCom Pro Range

Met DualCom Pro biedt CSL aan installateurs een eenvoudige en snelle installatie van professionele transmissiesystemen met nog meer betrouwbaarheid. Het biedt toegang tot CSL Live en de My Base-app. DualCom Pro is beschikbaar als single path optie via 4G of LAN (DigiAir Pro) en als dual path optie via 4G/4G of LAN/4G (GradeShift Pro).

1_52.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Axis Partnerday Benelux 2020

Op 19 november organiseerde Axis online zijn Partnerday Benelux 2020 onder de noemer ‘A Cocktail of Competence’. Het werd een boeiende namiddag met verschillende hoogtepunten, zoals de kennismaking met de nieuwe Regional Director Middle Europe, interessante gastssprekers en de uitreiking van acht Axis Partner Award. Bovendien slaagde Axis er ook in om de afsluitende borrel door middel van een interactieve cocktailworkshop tot bij de deelnemers te brengen!


GMI rectangle maart 2021
1_50.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
SequriX – Managementsoftware voor beveiligingsbedrijven

Met SequriX worden alle beveiligingstaken in één centraal systeem geregeld, dus beheer van alle informatie en eenvoudige planning van de diensten en opdrachten. Met de digitalisering van de alarmopvolgingen, mobiele bewaking en receptiediensten en beheer in een online backoffice systeem van alle gegevens over objecten, klanten, locaties, wagenpark en contracten behoren tijdrovende, foutgevoelige en kostbare tussenkomsten tot het verleden. Efficiëntie ten top waardoor het beveiligingsbedrijf zich ten volle kan concentreren op zijn core business: beveiligen.

2b_2.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
ievo – biometrische toegangscontrole

Meer nog dan in andere sectoren geldt in de beveiliging dat de keten maar zo sterk is als de zwakste schakel. Neem bijvoorbeeld toegangscontrole. Wat baat het om overal toegangspoortjes te plaatsen en iedere werknemer en bezoeker een toegangsbadge te geven, als er op de markt Chinese kopieertoestelletjes van amper enkele euro’s beschikbaar zijn. Veel veiliger zijn biometrische toegangsoplossingen. “Ievo onderscheidt zich door de unieke combinatie van betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie in de biometrische toegangsindustrie”, vertelt Bram Soete, general manager van CDVI Benelux

aaincedobusinesswomanusingcardgreenled_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Het nieuwe Wireless Access Control rapport licht per sector de trends en technologieën uit die onze aandacht verdienen in 2021

Dat we aan de start van een draadloos decennium staan, staat als een paal boven water. Van koptelefoons tot stofzuigers; consumenten profiteren dagelijks van de voordelen van draadloze technologie. Bij elektronische toegangscontrole zijn die voordelen onder meer een combinatie van verbeterde kostenefficiëntie en flexibiliteit. Facilitair managers krijgen hierdoor meer controle over wie waar toegang moet hebben op welk moment.


Security Summit april 2021
1_49.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Dahua Technology Partner Day 2020

Op 2 december beleefde de Dahua Technology Partner Day 2020 zijn eerste virtuele editie. Zoals mocht verwacht worden van een wereldspeler die sterk inzet op technologische ontwikkelingen en het creëren van meerwaarde, was het event tot in de puntjes afgewerkt en kon de congresganger vanuit zijn comfortabele zetel kennis vergaren en nieuwe opportuniteiten ontdekken. Meermaals werd de vergelijking gemaakt met het gelijknamige event in 2019 in Madrid, en de algemene teneur was dat – indien de omstandigheden het toelaten en daar wordt op gehoopt – er terug wordt overgeschakeld op een fysiek event want geen enkel digitaal event kan de chemie die omstaat bij fysieke contacten, evenaren.

1_48.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Virtual Showcase toont nieuwigheden

Door de beperkingen die corona met zich meebrengt, ging IDIS op zoek naar alternatieven om u toch te laten kennismaken met de nieuwste technologieën. Eén van de speerpunten van de afgelopen maanden was een ‘Virtual Showcase’. Wij bezochten de online stand en vatten voor u de innovaties samen.

infografikaicons1_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Maximale beveiliging is essentieel voor de bescherming van slimme gebouwen tegen cyberaanvallen

Dat het uiterst belangrijk is om te zorgen voor veiligheid en om hoge beveiligingsstandaarden te hanteren, zodat slimme gebouwen en essentiële data tegen verlammende aanvallen kunnen worden beschermd, zal niemand ontkennen, zo verklaart 2N, de wereldwijde leider in IP-access control systems. Om aandacht te schenken aan de maand voor cyberveiligheid heeft 2N in samenwerking met het Kaspersky, de wereldleider op het gebied van cyberveiligheid, essentieel advies gepubliceerd om de consument, maar ook beheerders van bedrijfsgebouwen, in staat te stellen zich tegen cyberaanvallen te wapenen.

2domixtwido280europeanprofiledoublecylindermain.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 156 – november 2020
“Snelle evoluties in sleuteltechnologie vergen langetermijnvisie”

In de wereld van sluitwerk zien we al enkele jaren een boeiende kruisbestuiving tussen de mechanische & elektronische technologie. De evolutie gaat razendsnel in deze sector en ‘bijblijven’ is een uitdaging. We gingen daarom op bezoek bij

2_12.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 156 – november 2020
Incedo elektronisch toegangscontrolesysteem

ASSA ABLOY introduceert het Incedo platform toegangscontrolesysteem dat beschikbaar wordt in drie softwarebeheeropties. Eerst wordt de instapversie Lite gelanceerd, later volgen nog de varianten Cloud en daarna Plus. Bij Incedo Lite is de software

linkedinvivotekwhitepaperpvbli.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 156 – november 2020
Vijf eyeopeners voor installateurs

Als professionele installateur van bewakingsoplossingen is het vaak een opgave om technologische evoluties op de voet te blijven volgen. De kans is zeer klein dat deze innovatiestroom ooit abrupt tot stilstand zal komen. Het is met andere woorden