videoaianalytics.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
VAIBS – “Haal meer uit videodata”

“Geef ons kwaliteitsvolle camerabeelden en wij geven je kennis en inzichten terug”, antwoordt Henk-Jan Hop, operationeel directeur bij VAIBS, op de voortdurend terugkerende vraag van installateurs en system integrators om meer te kunnen halen uit hun beveiligingsinstallatie. Het Nederlandse bedrijf VAIBS is op dit vlak een pionier in de Benelux, en dit o.m. dankzij de introductie van het Vaidio-platform dat plug & play kan gekoppeld worden aan zowat iedere IP-camera en geïntegreerd met alle bekende NVR- en VMS-systemen.

166791392xl.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
SafeZone® – Innovatieve app van SMC voor de alleenwerker

SMC start een exclusieve partnerschap op met Critical ARC en kan hierdoor SafeZone® aanbieden, een performante beveiligingsmonitoring voor de alleenwerker die gebruik maakt van toonaangevende en innovatieve technologische oplossingen om een uiterst veilige werkomgeving te creëren. Het resultaat is opperste gemoedsrust voor alle betrokken partijen.

new165repoderaat.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
De Raat Security Products

Met ruim een halve eeuw ervaring is De Raat Security Products een naam in brand- en inbraakwerende kluizen. De onderneming met eigen vestigingen in België, Nederland en Engeland, voorziet haar klanten van geschikte kluizen, documentenkasten, hotelsafes, data- en computersafes, kassa- en afstortkluizen, sleutelberging, minibars, veiligheidsspiegels, explosiebestendige producten, (intelligente) lockers en garderobekasten. Van de meeste producten is er steeds een ruime voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is.


Milestone rectangle april 2023
1f_3.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
Uitrol AX-technologie op volle toeren

De Duitse fabrikant SimonsVoss Technologies GmbH brengt nieuwe toepassingen met de AX-technologie op de markt. Hierdoor krijgen de gebruikers toegang tot heel wat voordelen, zoals één toegangsmedium voor alle sloten, geen problemen meer bij verlies van een sleutel en meer controle en zekerheid. Een bijkomend voordeel is de ongekende energie-efficiëntie van de digitale producten van SimonsVoss, wat meer dan een slok scheelt over de volledige levensduur. Het AX-gamma wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwikkelingen: de digitale cilinder AX en de SmartLocker AX. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de vervanging van mechanische sluitsystemen door digitale sluitconcepten.

nestorcompfasttelprojectenmarktxpr.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
Nestor Company klaar voor de projectmarkt

Als specialist in kwalitatieve en hoogtechnologische producten voor toegangscontrole, inbraak alarm, branddetectie en alarm, toegansautomatisering heeft Nestor Company uit Deinze een stevige marktpositie opgebouwd. “Steeds meer klanten gaan voor de volledigheid en de complementariteit van ons productassortiment. Dit resulteert in meer aanvragen voor grootschalige projecten, waarbij de klant opteert voor een one stop shop en volledig ontzorgd wil worden“, zegt Jonathan Geirnaert, Sales Manager van Nestor Company.

fasttelnestorvideofoonkitscodeklavier.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 165 – februari 2023
Nieuwe afzetmarkten voor FT 600 videofoonkits van Fasttel

Tot voor kort was Fasttel – fabrikant van videofoonsystemen uit Lokeren – met haar gamma vooral in het hogere klantensegment actief. “In eerste instantie kwamen we – omwille van de high end afwerking van ons product – vooral in het betere villasegment terecht. En via het open SIP protocol ook vaak in grote projecten zoals ziekenhuizen”, aldus Gaetan Vermeire, Sales Manager van Fasttel. “Door de veelzijdigheid en het installatiegemak van onze nieuwe FT 600 videofoonkits komen nu ook particulieren met een kleinschaliger project in het vizier.”

2_26.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Secury360 – Perimeterbeveiliging next level

De Secury360 box bevat gesofisticeerde AI, en kan worden aangesloten op een (bestaand) camerasysteem om deze om te vormen tot een perimeterdetectie oplossing met een 99,998% detectienauwkeurigheid. Het resultaat: valse meldingen worden quasivolledig uitgesloten. De revolutionaire Edge & Cloud AI technologie van Secury360 zorgen ervoor dat de geobserveerde beelden in real-time en ter plaatse worden geanalyseerd. Dit betekent ook dat de meldkamers worden ontzien van valse meldingen en zich volledig kunnen concentreren op echte gevaren.

11.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Optima Networks: optimaal gamma, praktisch meedenken en service op maat

‘Onze benadering houdt zowel voor installateurs als voor hun klanten grote voordelen in. Installateurs kunnen in het overgrote deel van de gevallen rechtstreeks bij ons terecht voor technische vragen over hun aankopen. Bij andere groothandels zie je vaak dat zij stelselmatig doorverwijzen naar de fabrikant.’

ultrasyncimage.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 164 – december 2022
Hoe Services uw omzet en efficientie verhogen

Stijgende prijzen zorgen ervoor dat uw winst steeds meer onder druk staat. Installateurs kijken daarom best naar de toekomst, want technische innovaties openen de deuren voor nieuwe verdienmodellen.

nestor4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Nestor Company verdeelt FT 600 videofoonkits Fasttel

Toen Fasttel op zoek ging naar een partner voor haar FT 600 videokits viel haar oog op Nestor Company. Waarom Fasttel die keuze maakte en over welke videokits het exact gaat, leest u hieronder. Daarnaast is er nog belangrijk nieuws, want XPR heeft een interessante nieuwe Bluetooth functionaliteit.

4_4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Dahua BeLux x Network Optix event

Op 26 augustus ’22 vond in het Dahua Experience Center in Mechelen het Dahua BeLux x Network Optix event plaats. De grote zaal liep vol voor een boeiende presentatie over de integratiemogelijkheden van beide partijen zoals WizMind en met WizSense.

lrppa4technopolisb2b1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Technopolis® in Mechelen (B)

Sinds de opening in februari 2000 biedt Technopolis® in Mechelen (B) een permanent platform voor het populariseren van wetenschap, techniek en innovatie in Vlaanderen. De missie van Technopolis® is: wetenschap en technologie dichter bij de mens brengen en vandaag de dag levert dat jaarlijks zo’n 300.000 enthousiaste bezoekers op. In niet minder dan 350 interactieve opstellingen worden allerlei wetenschappelijke en technische onderwerpen aanschouwelijk en begrijpelijk gemaakt.