nestor4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Nestor Company verdeelt FT 600 videofoonkits Fasttel

Toen Fasttel op zoek ging naar een partner voor haar FT 600 videokits viel haar oog op Nestor Company. Waarom Fasttel die keuze maakte en over welke videokits het exact gaat, leest u hieronder. Daarnaast is er nog belangrijk nieuws, want XPR heeft een interessante nieuwe Bluetooth functionaliteit.

4_4.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Dahua BeLux x Network Optix event

Op 26 augustus ’22 vond in het Dahua Experience Center in Mechelen het Dahua BeLux x Network Optix event plaats. De grote zaal liep vol voor een boeiende presentatie over de integratiemogelijkheden van beide partijen zoals WizMind en met WizSense.

lrppa4technopolisb2b1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Technopolis® in Mechelen (B)

Sinds de opening in februari 2000 biedt Technopolis® in Mechelen (B) een permanent platform voor het populariseren van wetenschap, techniek en innovatie in Vlaanderen. De missie van Technopolis® is: wetenschap en technologie dichter bij de mens brengen en vandaag de dag levert dat jaarlijks zo’n 300.000 enthousiaste bezoekers op. In niet minder dan 350 interactieve opstellingen worden allerlei wetenschappelijke en technische onderwerpen aanschouwelijk en begrijpelijk gemaakt.


NewSecurity 2023
3emzy.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Volop nieuwigheden bij EVVA

EVVA presenteerde onlangs 3 interessante innovaties, die een mooie aanvulling vormen op het al brede portfolio van de specialist in sluitsystemen. Het mechanisch toegangssysteem Akura 44 met nieuwe cilinder, de uitbreiding van de Xesar Software naar versie 3.1 en de Emzy motorcilinder.

luchtfotodcbewerkt.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Teknim Cloud vereenvoudigt het beheer van adresseerbare branddetectieprojecten.

Wat verwacht u van een brandcentrale? Voor de ene luidt plaatsingsgemak het topantwoord. Voor een ander is de prijs/kwaliteit verhouding van het allergrootste belang. En voor nog een ander primeert de ondersteuning die hij ontvangt van zijn leverancier. Bij Distri-Company kunt u terecht voor een EN54 gekeurd branddetectie systeem dat deze drie eigenschappen combineert: Teknim. Bovendien vereenvoudigt de nieuwe Teknim cloud het beheer van adresseerbare brandcentrales aanzienlijk voor de installateur.

1_59.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Onderzoeken wat Dahua WizMind Panoramische Surveillance te bieden heeft

De Dahua WizMind Panoramic Surveillance is ontworpen voor toepassingen die een 360°, 270° of 180° panoramisch zicht vereisen voor situationeel bewustzijn, zoals het in kaart brengen van mensenmassa’s en de dichtheid van voertuigen. De high-speed PTZ-camera en EPTZ-technologie kunnen snel en automatisch bewegende doelen volgen zonder details van het doelgedrag te missen. Het is een ideale bewakingsoplossing die meerdere conventionele camera’s kan vervangen, de bewakingscomplexiteit kan verminderen en kosten kan besparen.

visual2_1.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Innovatie uit eigen land: PRAxIS on demand App

Hoe ontwerp je een App die zowel voor installateurs als voor hun klanten een duidelijke meerwaarde creëert? Over die vraag boog PRAxIS zich. Het resultaat is de PRAxIS App, die het voor installateurs mogelijk maakt om nieuwe markten aan te boren. Hieronder vertellen we hoe.

f9092xl.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Knowhow, expertise en de juiste match in UPS-systemen

Roger Aers was oprichter in ’92 en architect van het Evergemse bedrijf MCE UPS, dat zijn levenswerk werd. Sinds 2012 is het bedrijf officieel distributeur in ons land is van de UPS-systemen van de Catalaanse fabrikant Salicru. “Drie factoren deden de UPS-balans overslaan naar Salicru (nvdr zie verder). Nu verdelen we hun complete assortiment wat onze samenwerking nog efficiënter en rendabeler maakt. Mede dankzij een solide partnership zijn we de voorbije jaren sterk kunnen groeien”, aldus zoon Kurt Aers, zaakvoerder van MCE UPS.

1b_10.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Hikvision Innovation Summit 2022

Tussen 3 en 6 mei 2022 vond in het Europees hoofdkwartier in Hoofddorp (NL) het Hikvision Innovation Summit 2022 plaats. Partners, installateurs en eindgebruikers werden gespreid uitgenodigd per regio om er samen met hun lokale contactpersonen het uitgebreide portfolio van Hikvision te ontdekken, maar ook een greep uit de vele applicaties die in combinatie met een Hikvison camera voor steeds nieuwe toepassingen zorgen. Een absolute meerwaarde voor het event was de locatie. In het Hikvision Experience Center in Hoofddorp (NL) waar geïntegreerde oplossingen in verschillende branches zoals de gezondheidszorg, logistiek, openbaar vervoer en parkeeroplossingen tot leven komen.

2_24.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Verloren data terug ophalen: wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn wel wat redenen te bedenken waarom geheugenkaartjes van laptop, gsm en fototoestel beter niet stuk kunnen gaan. Voor de ene onvervangbare familiefoto’s, voor een ander bedrijfsinformatie van onschatbare waarde. Voor politiediensten is data uit toestellen van criminelen dan weer van goudwaarde om hun onderzoek in goede banen te leiden. Maar hoe kunnen defecte of onklaar gemaakte informatiedragers terug tot leven gewekt worden?

saltoovernameshotels.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Salto Systems gaat voor marktdifferentiatie

Sinds 2001 brengt de Spaanse fabrikant Salto Systems geavanceerde wireless en keyless elektronische toegangscontrole-oplossingen op de markt. Met de overnames van Gantner en Cognitec Systems én de nauwe samenwerking met Blue Field Smart Access wil Salto zijn aanwezigheid op de markt versterken. “De activiteiten van deze bedrijven liggen in de lijn van wat we al deden en leveren heel wat synergiën op. Zo kunnen we inspelen op nieuwe ontwikkelingen in marktsegmenten”, aldus Eric Beling van Salto Systems België.

4d_2.jpg

REPORTAGE  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Dero Security – “Iedere dag wéér een beetje beter”

“Je komt bij Dero Security voor oplossingen, niet voor toestellen”, klinkt het overtuigd bij Wim du Pon, sales director bij de distributiepartner. “Hiervoor zetten we hard in op partnership met onze klanten en toeleveranciers. Voor iedere beveiligingsprobleem willen we een totaaloplossing aanbieden, gebouwd op kennis, samenwerking en uitsluitend A-merken. Want binnen onze sector is er geen plaats voor een compromis, alle elementen van onze oplossing moeten betrouwbaar en efficiënt zijn.” Leo Rooijackers, algemeen directeur, voegt hieraan toe: “Wij vinden dat stilstand achteruitgang is, daarom luidt ons motto al geruimere tijd: Elke dag wéér een beetje beter!. En dat streeft heel het Dero team iedere dag ook na.”