empoweringsecuritycybersecuritymeasuresatyou20231127053723utc.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 169 – februari 2024
De beveiligingssector 2024: Vier technologische trends

Veranderingen in de beveiligingssector volgen elkaar in razend tempo op. Innovatie in de sector is essentieel om weerbaar te blijven tegen nieuwe inbraaktechnieken en in te spelen in op veranderende klantbehoeften. Phillipe Kubbinga van Axis communications deelt graag de belangrijkste technologische trends voor de beveiligingssector in 2024.

asis4brettsayles.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 169 – februari 2024
Fysieke beveiliging niet meer mogelijk zonder goed datamanagement

Beveiliging wordt steeds minder een kwestie van hoge hekken en dikke muren. Tegenwoordig draait het vooral om data. Vanzelfsprekend als het gaat om cybersecurity, maar opvallend genoeg is ook voor fysieke beveiliging data onmisbaar geworden als men dreigingen tijdig wil signaleren om incidenten te voorkomen of op zijn minst beheersbaar te houden. Reden voor Securitas Nederland om samen met enkele leden van de Benelux Chapter van ASIS International een ronde tafel over dit onderwerp te organiseren.

cybersecurityimage.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Dahua Technology: op weg naar een veiliger AIoT-wereld

In de sterk genetwerkte wereld van vandaag maken steeds meer gebruikers zich zorgen over cyberbeveiliging, en met de ontwikkeling van AIoT worden deze zorgen nog groter. Veel fabrikanten zijn op eigen initiatief begonnen om hun producten – zowel hun hardware- als hun softwareoplossingen – veiliger te maken.


NewSecurity 2025 rectangle
cybersecurity20210902182915utc.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 162 – juni 2022
IoT Cybersecurity; kijk dan verder dan de krantenkoppen!

Het is tegenwoordig relatief eenvoudig om berichten te vinden over cybersecurity kwetsbaarheden in IoT (Internet of Things) apparaten, zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera’s. Als u een krant open slaat – of op een ‘nieuws-app’ klikt – dan is er waarschijnlijk genoeg informatie te vinden over de beveiliging van IoT-apparaten, variërend van software kwetsbaarheden tot en met privacy schendingen en alles wat er tussen ligt.

blogsocialbanner1600x800.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 161 – maart 2022
De convergentie van fysieke en IT-beveiliging – en wat dit betekent voor uw bedrijf

“In het tijdperk van IoT en AI zijn fysieke en IT-beveiliging geen gescheiden domeinen meer. In plaats daarvan is alles met elkaar verbonden en moet u uw leiderschap, teams, capaciteiten en technologieën op het gebied van beveiliging convergeren om door het veranderende risicolandschap te navigeren”, zegt Fred Streefland, directeur Cybersecurity en Privacy bij Hikvision EMEA.

2cyber_1.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Hoe een cyberverzekering uw klanten kan beschermen

Klanten krijgen gelukkig steeds meer aandacht voor cyberveiligheid. Vragen als ‘Er kan toch niemand meekijken met mijn camera’s?’ of ‘Is dat wel veilig, mijn gegevens in de cloud?’ zijn vandaag gelukkig niet meer zo zeldzaam. Klanten die nog een stapje verder willen gaan, kunnen een cyberverzekering afsluiten.

socialbanner1600x800.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 160 – november 2021
Cybersecurity-mythes in de beveiligingsindustrie ontkrachten

“Je moet niet alles geloven wat je leest, zeker niet als het gaat om zo’n belangrijk onderwerp als cyberbeveiliging. Daarom hebben we besloten om een aantal veelvoorkomende cyberbeveiligingsmythes te ontkrachten – om u te helpen bij het kiezen van apparaatfabrikanten op basis van harde feiten, niet op percepties”, zegt Fred Streefland, Director of Cybersecurity and Privacy bij Hikvision EMEA.

64508636xl.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 159 – juli 2021
Mythes over cybersecurity in de beveiligingsbranche ontkrachten

“Je moet niet alles geloven wat je leest – vooral niet als het onderwerp zo belangrijk is als cybersecurity. Daarom hebben we besloten om een aantal veelvoorkomende mythes over cybersecurity te ontkrachten – zodat u fabrikanten van apparatuur kunt kiezen op basis van harde feiten, niet op basis van percepties,” zegt Fred Streefland, Director Cybersecurity bij Hikvision EMEA.

74337225xl_1.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Cybersecure zijn, of het niet zijn… dat is de vraag!

De afgelopen maanden heeft de wereld verschillende verontrustende incidenten op het gebied van cybersecurity meegemaakt. Gaande van een ‘Solarwinds-aanval’ tot de inbraak op 150.000 beveiligingscamera’s en alles daartussenin. Het afgelopen ‘COVID-19 jaar’ heeft ons laten zien dat het aantal succesvolle cyberaanvallen niet is afgenomen, maar – integendeel – aanzienlijk is toegenomen.

102403573l.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 156 – november 2020
IoT Cybersecurity; kijk dan verder dan de krantenkoppen!

Het is tegenwoordig relatief eenvoudig om berichten te vinden over cybersecurity kwetsbaarheden in IoT (Internet of Things) apparaten, zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera’s. Als u een krant open slaat – of op een ‘nieuws-app’ klikt – dan

2_6.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 155 – juli 2020
Goed uitgedacht cameraschild maakt komaf met Hasseltse criminaliteit

Voor politiediensten is het aanpakken van criminaliteit en overlast een dagelijkse strijd. Vandaag wordt dat gevecht gefaciliteerd door technische innovaties in sensoren, camerasystemen en de bijhorende intelligentie. Toch is beveiliging zo veel

143517468l.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 154 – april 2020
Cybersecurity topprioriteit in Europa

Cybersecurity. Bedrijven tuimelen over elkaar heen als het gaat om digitale beveiliging en bescherming tegen cybercriminaliteit. Cybersecurity is ook binnen de Europese Gemeenschap een topprioriteit. Rondom dat onderwerp is een netwerk gevormd van

47180137xl.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 154 – april 2020
“Alles wat gebeurt in de reële wereld heeft zijn voortzetting op cyberspace”

Cybercriminaliteit gedijt goed. Ook in volle coronacrisis in de vorm van phishing en fake news. De oplichters spelen in op de angst die leeft bij velen en de nood aan medisch materiaal (zoals mondmaskers en handgels) die heerst. In België volgt het

3_6.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 154 – april 2020
Cybersecurity moet op maat van elk bedrijf

De actualiteit leert ons dat het aantal hackings van bedrijven en organisaties aan een steile opgang bezig is. Begin dit jaar werden onder meer Picanol en de stad Willebroek het slachtoffer, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. In realiteit

cybersecurityleadimagesm.jpg

CYBERSECURITY  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Hackers hebben gebouwen en bedrijven in het vizier

De hele wereld raakt geconnecteerd. Volgens voorspellingen van Gartner zouden er in 2020 reeds 20,8 miljard verbonden apparaten zijn. Maar die moeten ook allemaal voldoende cyberbescherming meekrijgen. IT-toepassingen hebben al van bij hun ontwerp