gmigrouptestimonialseristechnologystill5.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Digitalisering en automatisering stellen verdere groei veilig bij Seris Technology

Seris Technology is een servicebedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Om zijn dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen, is verdere digitalisering een noodzaak. Door de implementatie van een nieuw ERP-systeem, dat volledig geconnecteerd werd met de dagelijkse toepassingen zoals Outlook en Teams, merken de medewerkers van Seris Technology dat ze makkelijker en vlotter kunnen werken. Het management ziet nu in realtime hoe de operaties lopen en de klanten worden sneller en efficiënter geholpen. Een succesvol project dat GMI group binnen het voorziene budget en tijdsbestek realiseerde.

91378601indoorviewblackhallwaycamera.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
2N intercom binnenpost nu ook inzetbaar als bewakingsmonitor en bedieningspaneel voor domotica

2N, de wereldwijde marktleider in IP-gebaseerde intercom- en toegangscontrolesystemen, heeft de firmware van de 2N® Indoor View van een update voorzien. Hierdoor kan de antwoordunit voor luxe wooncomplexen nu ook dienstdoen als bewakingsapparaat en bedieningspaneel voor complexe domotica-systemen. 2N komt daarmee tegemoet aan de veranderende behoeften van bewoners van luxe woningen wereldwijd.

new160gmigroup_1.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 160 – november 2021
Gservice – Flexibiliteit vanuit een standaardpakket

Hoe zet je als installatiebedrijf je mensen en middelen zo optimaal mogelijk in? Hoe verlaag je je bedrijfskosten door een verhoogde efficiëntie bij verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, nacalculatie, enz.? Het antwoord is simpel: bedrijfssoftware die is ontworpen met oog voor de specifieke behoeften van installatiebedrijven service providers in beveiliging. GMI group heeft de boodschap opgepikt en configureert haar software naar de werking van het installatiebedrijf waarbij alle toepassingen met elkaar worden verbonden. Belangrijk voordeel is dat dit gebeurt op een Microsoft-platform.

gmi.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Gservice – Bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Installeren is al lang niet meer wat het vroeger is geweest. Steeds meer factoren worden in rekening genomen voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, samenwerkingen, noem maar op. Performante bedrijfssoftware voor installatiebedrijven wordt een must om een maximaal rendement te halen uit de inzet van medewerkers en middelen. GMI group heeft zich toegelegd op de automatisering van bedrijfsactiviteiten in de installatiemarkt door middel van softwareoplossingen die configureerbaar zijn per organisatie, want geen enkel installatiebedrijf is identiek.

3b.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
8” touchscreen RisControl

RISCO Group introduceert met de interface RisControl een gebruiksvriendelijk en een eenvoudig te installeren bedieningspaneel, dat zich ook nog eens laat opmerken met een bijzonder mooi design. Met de RisControl kan de gebruiker alle alarm- en cloud-oplossingen van RISCO Group bedienen.

1_51.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Artificiële Intelligentie voor Camerabewaking: Much ado about Nothing?

De laatste jaren is er veel te doen rond de toepassing van artificiële intelligentie in camerabewaking. Sinds vorig jaar is dit nog meer een ‘hot topic’ geworden door van de mogelijkheid om camerabeelden te gebruiken voor detectie van het dragen van maskers, temperatuursmeting en het meten van social distance in drukbezochte plaatsen.

gfenceoverview.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Presentatie Sorhea G-FENCE 3000

G-FENCE 3000 is een stand-alone schokdetectiesysteem dat omheiningen met een omtrek tot 3200 meter kan beschermen en kan ingedeeld worden in tot 128 detectiezones.

4_2.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Hikvison lanceert AX PRO inbraaksysteem

Op 14 augustus organiseerde Hikvison Benelux een online productlancering van het nieuwe AX PRO inbraaksysteem, een nieuwe mijlpaal in de integratie tussen alarm en video voor kleine en grote installaties in woningen, bedrijven en winkels. Aan de

fichetgantnerpuyenbroeckbredeuitvoeringreserve.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Speedstiles FP stroomlijnen toegang tot zwembad

Sinds 1990 is Gantner partner en officiële reseller van Fichet Security Solutions. Belgium voor de toegangscontrole systemen in deze sector. In het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, één van de grootste recreatiedomeinen van

1_38.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 154 – april 2020
Toegangscontrole met meerwaarde ontzorgt klanten

Het Phera-gamma van Aras Security is aan een mooie opmars bezig. Dat hoeft geen verbazing te wekken want de modulaire opbouw, het eenvoudig beheer en de webbased bediening maken het tot een zeer performant toegangscontrolesysteem.

2despeedgatest01iseenelegantespeedgatemetdraaivleugelsvoorlocatiesmethogeesthetischeencomfortvereisten.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 154 – april 2020
De geavanceerde mogelijkheden van IP-toegangscontrole

Al jaren staat het merk Perco met zijn ruime assortiment van draaitrommels, draaihekkens en toegangspoortjes synoniem voor betrouwbaarheid en design. Het nieuwe IP-gebaseerde gamma gaat daarbij nog een stap verder en biedt de installateur de

districompanymilesight.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Blijven innoveren en diversifiëren

Binnen zijn ruime productportfolio lanceert Distri-Company, de servicegerichte distributeur van beveiligingsoplossingen uit Nazareth, twee nieuwe reeksen: Fides-brandalarm met doormelding, gelinkt aan Jablotron, en performante camerabeveiliging in