loainternational.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Nieuwe reeks branddetectiesystemen bij DEF Belgium

Vorig jaar lanceerde DEF zijn 4de generatie brandmelders met maximaal 4 sensoren en bracht daarmee de eerste detector op de markt die voldoet aan de Europese certificering NF EN54-31. Niet minder dan een technologisch meesterstuk, waarmee DEF inspeelt op de frequent terugkerende wensen van de klanten, namelijk een eenvoudige ingebruikname, een vroege detectie en een significante vermindering van valse alarmen.

3ipro.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Nieuwe i-PRO multi-sensorcamera

De ontwikkelingen gaan hard in cameraland. De innovaties situeren zich vaak rond artificiële intelligentie, en dat is bij de nieuwe i-PRO niet anders. De multi-sensorcamera werd onlangs voorgesteld en New Security kon al een glimp opvangen van deze interessante toevoeging aan het gamma.

aapulsekeycylinderexteriorenergy.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
ASSA ABLOY PULSE – Digitaal sluitsysteem met self-powered cilinders

Bedrijven lopen vaak tegen beperkingen aan wanneer ze alle toegangspunten binnen en buiten hun gebouw in één toegangscontrolesysteem willen onderbrengen. Poorten, containers, kasten en andere kritieke punten vormen een uitdaging. Met de nieuwe reeks self-powered PULSE elektronische cilinders en sleutels van ASSA ABLOY kunnen bedrijven deze uitdaging aan, zonder dat er ingrijpende aanpassingen moeten gedaan worden.


Messe Essen rectangle nov/dec 2023
2_25.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Ajax Systems – Beveiliging tegen brandstofdiefstal

De concurrentie in de transportsector is moordend. Om de financiële resultaten van een logistiek bedrijf niet te belasten, is het van essentieel belang dat kosten en middelen onder controle worden gehouden. Brandstofdiefstal is een probleem waarmee heel wat transportbedrijven moeten afrekenen. Naast een financieel verlies betekent dit ook tijdverlies en een onveiligheidsgevoel voor de chauffeur. Ajax Systems heeft voor Portugalenses Transportes Lda, een van de grootste transportbedrijven in Europa, samen met het installatiebedrijf Oliveira&Canha een oplossing ontwikkeld die brandstofdiefstal moet voorkomen.

gmigrouptestimonialseristechnologystill5.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Digitalisering en automatisering stellen verdere groei veilig bij Seris Technology

Seris Technology is een servicebedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Om zijn dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen, is verdere digitalisering een noodzaak. Door de implementatie van een nieuw ERP-systeem, dat volledig geconnecteerd werd met de dagelijkse toepassingen zoals Outlook en Teams, merken de medewerkers van Seris Technology dat ze makkelijker en vlotter kunnen werken. Het management ziet nu in realtime hoe de operaties lopen en de klanten worden sneller en efficiënter geholpen. Een succesvol project dat GMI group binnen het voorziene budget en tijdsbestek realiseerde.

91378601indoorviewblackhallwaycamera.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
2N intercom binnenpost nu ook inzetbaar als bewakingsmonitor en bedieningspaneel voor domotica

2N, de wereldwijde marktleider in IP-gebaseerde intercom- en toegangscontrolesystemen, heeft de firmware van de 2N® Indoor View van een update voorzien. Hierdoor kan de antwoordunit voor luxe wooncomplexen nu ook dienstdoen als bewakingsapparaat en bedieningspaneel voor complexe domotica-systemen. 2N komt daarmee tegemoet aan de veranderende behoeften van bewoners van luxe woningen wereldwijd.


NewSecurity 2025 Promovideo
new160gmigroup_1.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 160 – november 2021
Gservice – Flexibiliteit vanuit een standaardpakket

Hoe zet je als installatiebedrijf je mensen en middelen zo optimaal mogelijk in? Hoe verlaag je je bedrijfskosten door een verhoogde efficiëntie bij verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, nacalculatie, enz.? Het antwoord is simpel: bedrijfssoftware die is ontworpen met oog voor de specifieke behoeften van installatiebedrijven service providers in beveiliging. GMI group heeft de boodschap opgepikt en configureert haar software naar de werking van het installatiebedrijf waarbij alle toepassingen met elkaar worden verbonden. Belangrijk voordeel is dat dit gebeurt op een Microsoft-platform.

gmi.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Gservice – Bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Installeren is al lang niet meer wat het vroeger is geweest. Steeds meer factoren worden in rekening genomen voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, samenwerkingen, noem maar op. Performante bedrijfssoftware voor installatiebedrijven wordt een must om een maximaal rendement te halen uit de inzet van medewerkers en middelen. GMI group heeft zich toegelegd op de automatisering van bedrijfsactiviteiten in de installatiemarkt door middel van softwareoplossingen die configureerbaar zijn per organisatie, want geen enkel installatiebedrijf is identiek.

3b.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
8” touchscreen RisControl

RISCO Group introduceert met de interface RisControl een gebruiksvriendelijk en een eenvoudig te installeren bedieningspaneel, dat zich ook nog eens laat opmerken met een bijzonder mooi design. Met de RisControl kan de gebruiker alle alarm- en cloud-oplossingen van RISCO Group bedienen.

1_51.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Artificiële Intelligentie voor Camerabewaking: Much ado about Nothing?

De laatste jaren is er veel te doen rond de toepassing van artificiële intelligentie in camerabewaking. Sinds vorig jaar is dit nog meer een ‘hot topic’ geworden door van de mogelijkheid om camerabeelden te gebruiken voor detectie van het dragen van maskers, temperatuursmeting en het meten van social distance in drukbezochte plaatsen.

gfenceoverview.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Presentatie Sorhea G-FENCE 3000

G-FENCE 3000 is een stand-alone schokdetectiesysteem dat omheiningen met een omtrek tot 3200 meter kan beschermen en kan ingedeeld worden in tot 128 detectiezones.

4_2.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Hikvison lanceert AX PRO inbraaksysteem

Op 14 augustus organiseerde Hikvison Benelux een online productlancering van het nieuwe AX PRO inbraaksysteem, een nieuwe mijlpaal in de integratie tussen alarm en video voor kleine en grote installaties in woningen, bedrijven en winkels. Aan de