sst1.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
SST 2022 – For your eyes only

Op dinsdag 21 juni ’22 ging in TheaterHangaar en Hangaar2 in Katwijk aan Zee het jaarlijkse SST-event van SmartSD (Smart Security Distribution) door. Met een 60-tal partners en 1100 bezoekers werd het een geweldige schot in de roos, waar SmartSD een uniek platform creëerde om samen met haar leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld te tonen. SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie en vertegenwoordigt meer dan 60 merken.

5a_1.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
CDVI Benelux – Security to access

Op 20 mei ’22 organiseerde CDVI Benelux in Brussels Kart een event voor de Franstalige partners uit Brussel en Wallonië. Een 100-tal deelnemers liet zich informeren over verschillende oplossingen voor toegangscontrole- en sluitsystemen. Rode draad doorheen het event was editie 53 van de lijvige catalogus. Enkele opvallende nieuwigheden werden in de spotlights gezet, maar daarnaast viel er nog veel meer te ontdekken en te beleven.

1b_9.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
INFOPOL & XPO112 combineren veiligheid en beveiliging

Van 10 tot 12 mei 2022 ging in Kortrijk Xpo de vakbeurs INFOPOL + XPO112 door, een tweejaarlijks event waar een breed scala aan oplossingen voor politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten wordt gepresenteerd. Dit gaat van belettering van voertuigen en basic beschermkledij tot bewapening, CCTV, digitale toepassingen, communicatieapparatuur en toegangscontrole. XPO112 richt zich heel specifiek tot urgentiediensten die moeten interveniëren bij o.a. een ramp, ongeval of brand. In de demo zone werden doorlopend oplossingen getoond, denk maar aan car wrapping, safety drone, decontaminatie CBRN en drone captatie.


Toshiba rectangle september 2022
5a.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Kennisoverdracht staat centraal op The Security Event

Van 5 tot 7 april ’22 ging in NEC Birmingham The Safety & Security Event Series door, een combinatie van vier vakbeurzen waar alles rond om veiligheid en beveiliging draait. In de beginjaren stond brandbestrijding centraal, maar ondertussen komt het volledige plaatje – veiligheid en beveiliging van personen, gebouwen en goederen – aan bod. De sfeer was goed, het aantal deelnemers en exposanten maken de organisatie gelukkig, maar in tegenstelling tot IFSEC is deze beurs voornamelijk op het VK gericht. Maar dit hoopt de organisatie in de toekomst te veranderen.

1c_7.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Milestone Partner Open Platform Event Benelux 2022

Op donderdag 9 juni ’22 namen in Tilburg zo’n 200 beveiligingsexperts deel aan het Milestone Partner Open Platform. Dankzij de 21 deelnemende partners werd het een bijzonder leerzame dag waar een mooi evenwicht werd gehouden tussen boeiende presentaties en hands-on toepassingen in de Technology Partner Exhibition. Rond de core business van Milestone – ontwerpen van software en hardware voor videomanagementoplossingen – werden oplossingen voorgesteld in uiteenlopende domeinen zoals videoanalyse, PSIM, drones, CCTV en stads- en parkeerconcepten.

2b_4.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 162 – juni 2022
FireSafety & Security Event 2022

Op 13 en 14 april 2022 ging in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de eerste editie door van de vakbeurs FireSafety & Security Event. Ondersteund door drie brancheverenigingen, bijna 100 exposanten, veel animo onder de 3.300 bezoekers en 680 medewerkers van de exposanten en een druk bezochte kennisoverdrachtmomenten kan je niet anders dan dit als een succes omschrijven. Op naar de volgende editie!

2a_6.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Sicur 2022 – Beleving van beveiliging en veiligheid

Van 22 tot 25 februari 2022 vond in Madrid de tweejaarlijkse vakbeurs Sicur plaats. Deze internationale beurs voor de totale veiligheidssector bekleedt een unieke positie door het bijzonder uitgebreid aanbod. Een wandeling door de vier beurshallen was voor de bezoeker een belevingstocht doorheen alle aspecten van veiligheid en beveiliging, van veiligheidsschoenen en valbescherming tot gesofistikeerde camera’s en cyber security.

4k.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Sicurezza 2021 – Succesvolle synergie met Smart Building Expo en Made Expo

Van 22 tot 24 november ’21 vond in Fiera Milano de security vakbeurs Sicurezza plaats, en dit voor de eerste keer gelijktijdig met Smart Building Expo en Made Expo. Dit veelzijdig aanbod met meer dan 700 exposanten zorgde voor een succesvolle synergie en lokte 45.516 professionele bezoekers. Opvallend was dat dezelfde thema’s op de drie beurzen nadrukkelijk aan bod kwamen: technologie, duurzaamheid, innovaties, cyber security, artificiële intelligentie, digitalisering.

1a_5.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 160 – november 2021
Dahua Technology Partner Day 2021 – Building a digital future

Op 13 en 14 oktober ’21 organiseerde Dahua Technology zijn tweede online Partner Day, nadat de eerste editie vorig jaar zeer succesvol was en lovende feedback kreeg. Opgebouwd rond het thema AI, Cloud en Alarm Monitoring in vier verticale markten was de rode draad doorheen Dahua Technology Partner Day 2021 de intense en versterkende samenwerking met meer dan 220 partners. Hiervan mochten er 22 een presentatie geven waardoor de deelnemers aan het event op het einde van de rit een duidelijk inzicht kregen in de trends in de beveiligingsindustrie en de nieuwste technologieën binnen het Dahua-ecosysteem, dat oplossingen biedt toegespitst op verschillende scenario’s.

4f.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 160 – november 2021
Expoprotection Sécurité – Kwaliteit bezoekers was top

Van 28 tot 30 september 2021 ging in Parijs de vakbeurs Expoprotection Sécurité door. Voor onze sector was het een van de eerste massa-events na de verplichte stilval in de event- en beurssector. Het aantal fysiek aanwezige toeschouwers was minder dan bij vorige edities, maar hierbij moeten nog de online bezoekers worden geteld die contact zochten met de 150 exposanten via het beursplatform (meetbaar) of rechtstreeks op de bedrijfswebsite (onmeetbaar). Waar iedereen het wel over eens was: de kwaliteit van de bezoekers was top.

newsecuritynovember.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Vakbeurzen worden hybride B2B-events

Laten we beginnen met het goede nieuws: de coronapandemie is tijdelijk! Het gaat over en ooit – liefst zo snel mogelijk – geraken we terug in een normale modus. Maar het lijdt geen twijfel dat de voorbije maanden een blijvende impact zullen houden op hoe we met elkaar omgaan en communiceren. De nood aan professionele contacten en kennisuitwisseling blijven groot. Vakbeurzen creëren hiervoor het ideale platform, en door de combinatie van fysiek en virtueel meer dan ooit tevoren!

toplb2020previewintersec.jpg

BEURSNIEUWS  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Netwerkgekoppelde veiligheid trigger op Light + Building

Op de twintigste editie van de internationale vakbeurs Light + Building zullen licht en netwerkgekoppelde gebouwtechniek visionaire banden smeden. Netwerkgekoppelde veiligheid is van 8 tot en met 13 maart 2020 een van de triggers op de Messe