keypadplusms2x.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 169 – februari 2024
Een inbraakvrije keypad

Wat in films of tv-series gebeurt, is in het echte leven vaak onmogelijk. Sterker nog, als het gaat om aanvallen van hackers, staan films vol compleet onrealistische dingen. Zo krijgt het publiek een verkeerd beeld. De kijkers geloven bijvoorbeeld dat infraroodstralen zichtbaar worden door poeder te gebruiken. Of ze denken dat een inbreker een kabel kan aansluiten op een Ajax-keypad, het wachtwoord kan lezen, en zo het beveiligingssysteem kan hacken. Hoog tijd voor juiste informatie.

compactrtttoadboxgb.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 169 – februari 2024
“Ernitec verdient uw vertrouwen”

Ernitec is een wereldwijde fabrikant van videobewakings- en beveiligingsapparatuur voor professionals. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en is vandaag een van de meest gewaardeerde en innovatieve fabrikanten van een breed scala aan videobewakingsapparatuur. Sinds 2011 behoort Ernitec tot de EET Group en wordt in ons land verdeeld door EET Belgium. Leuk detail: zowel Ernitec als EET Group zijn van origine Deense bedrijven.

loainternational.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 163 – oktober 2022
Nieuwe reeks branddetectiesystemen bij DEF Belgium

Vorig jaar lanceerde DEF zijn 4de generatie brandmelders met maximaal 4 sensoren en bracht daarmee de eerste detector op de markt die voldoet aan de Europese certificering NF EN54-31. Niet minder dan een technologisch meesterstuk, waarmee DEF inspeelt op de frequent terugkerende wensen van de klanten, namelijk een eenvoudige ingebruikname, een vroege detectie en een significante vermindering van valse alarmen.


NewSecurity 2025 rectangle
3ipro.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Nieuwe i-PRO multi-sensorcamera

De ontwikkelingen gaan hard in cameraland. De innovaties situeren zich vaak rond artificiële intelligentie, en dat is bij de nieuwe i-PRO niet anders. De multi-sensorcamera werd onlangs voorgesteld en New Security kon al een glimp opvangen van deze interessante toevoeging aan het gamma.

aapulsekeycylinderexteriorenergy.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
ASSA ABLOY PULSE – Digitaal sluitsysteem met self-powered cilinders

Bedrijven lopen vaak tegen beperkingen aan wanneer ze alle toegangspunten binnen en buiten hun gebouw in één toegangscontrolesysteem willen onderbrengen. Poorten, containers, kasten en andere kritieke punten vormen een uitdaging. Met de nieuwe reeks self-powered PULSE elektronische cilinders en sleutels van ASSA ABLOY kunnen bedrijven deze uitdaging aan, zonder dat er ingrijpende aanpassingen moeten gedaan worden.

2_25.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 162 – juni 2022
Ajax Systems – Beveiliging tegen brandstofdiefstal

De concurrentie in de transportsector is moordend. Om de financiële resultaten van een logistiek bedrijf niet te belasten, is het van essentieel belang dat kosten en middelen onder controle worden gehouden. Brandstofdiefstal is een probleem waarmee heel wat transportbedrijven moeten afrekenen. Naast een financieel verlies betekent dit ook tijdverlies en een onveiligheidsgevoel voor de chauffeur. Ajax Systems heeft voor Portugalenses Transportes Lda, een van de grootste transportbedrijven in Europa, samen met het installatiebedrijf Oliveira&Canha een oplossing ontwikkeld die brandstofdiefstal moet voorkomen.

gmigrouptestimonialseristechnologystill5.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
Digitalisering en automatisering stellen verdere groei veilig bij Seris Technology

Seris Technology is een servicebedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Om zijn dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen, is verdere digitalisering een noodzaak. Door de implementatie van een nieuw ERP-systeem, dat volledig geconnecteerd werd met de dagelijkse toepassingen zoals Outlook en Teams, merken de medewerkers van Seris Technology dat ze makkelijker en vlotter kunnen werken. Het management ziet nu in realtime hoe de operaties lopen en de klanten worden sneller en efficiënter geholpen. Een succesvol project dat GMI group binnen het voorziene budget en tijdsbestek realiseerde.

91378601indoorviewblackhallwaycamera.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 161 – maart 2022
2N intercom binnenpost nu ook inzetbaar als bewakingsmonitor en bedieningspaneel voor domotica

2N, de wereldwijde marktleider in IP-gebaseerde intercom- en toegangscontrolesystemen, heeft de firmware van de 2N® Indoor View van een update voorzien. Hierdoor kan de antwoordunit voor luxe wooncomplexen nu ook dienstdoen als bewakingsapparaat en bedieningspaneel voor complexe domotica-systemen. 2N komt daarmee tegemoet aan de veranderende behoeften van bewoners van luxe woningen wereldwijd.

new160gmigroup_1.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 160 – november 2021
Gservice – Flexibiliteit vanuit een standaardpakket

Hoe zet je als installatiebedrijf je mensen en middelen zo optimaal mogelijk in? Hoe verlaag je je bedrijfskosten door een verhoogde efficiëntie bij verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, nacalculatie, enz.? Het antwoord is simpel: bedrijfssoftware die is ontworpen met oog voor de specifieke behoeften van installatiebedrijven service providers in beveiliging. GMI group heeft de boodschap opgepikt en configureert haar software naar de werking van het installatiebedrijf waarbij alle toepassingen met elkaar worden verbonden. Belangrijk voordeel is dat dit gebeurt op een Microsoft-platform.

gmi.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
Gservice – Bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

Installeren is al lang niet meer wat het vroeger is geweest. Steeds meer factoren worden in rekening genomen voor de verkoop, planning, facturatie, stockbeheer, ondersteuning, samenwerkingen, noem maar op. Performante bedrijfssoftware voor installatiebedrijven wordt een must om een maximaal rendement te halen uit de inzet van medewerkers en middelen. GMI group heeft zich toegelegd op de automatisering van bedrijfsactiviteiten in de installatiemarkt door middel van softwareoplossingen die configureerbaar zijn per organisatie, want geen enkel installatiebedrijf is identiek.

3b.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 158 – mei 2021
8” touchscreen RisControl

RISCO Group introduceert met de interface RisControl een gebruiksvriendelijk en een eenvoudig te installeren bedieningspaneel, dat zich ook nog eens laat opmerken met een bijzonder mooi design. Met de RisControl kan de gebruiker alle alarm- en cloud-oplossingen van RISCO Group bedienen.

1_51.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 157 – februari 2021
Artificiële Intelligentie voor Camerabewaking: Much ado about Nothing?

De laatste jaren is er veel te doen rond de toepassing van artificiële intelligentie in camerabewaking. Sinds vorig jaar is dit nog meer een ‘hot topic’ geworden door van de mogelijkheid om camerabeelden te gebruiken voor detectie van het dragen van maskers, temperatuursmeting en het meten van social distance in drukbezochte plaatsen.

gfenceoverview.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Presentatie Sorhea G-FENCE 3000

G-FENCE 3000 is een stand-alone schokdetectiesysteem dat omheiningen met een omtrek tot 3200 meter kan beschermen en kan ingedeeld worden in tot 128 detectiezones.

4_2.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Hikvison lanceert AX PRO inbraaksysteem

Op 14 augustus organiseerde Hikvison Benelux een online productlancering van het nieuwe AX PRO inbraaksysteem, een nieuwe mijlpaal in de integratie tussen alarm en video voor kleine en grote installaties in woningen, bedrijven en winkels. Aan de

fichetgantnerpuyenbroeckbredeuitvoeringreserve.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 156 – november 2020
Speedstiles FP stroomlijnen toegang tot zwembad

Sinds 1990 is Gantner partner en officiële reseller van Fichet Security Solutions. Belgium voor de toegangscontrole systemen in deze sector. In het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, één van de grootste recreatiedomeinen van

1_38.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 154 – april 2020
Toegangscontrole met meerwaarde ontzorgt klanten

Het Phera-gamma van Aras Security is aan een mooie opmars bezig. Dat hoeft geen verbazing te wekken want de modulaire opbouw, het eenvoudig beheer en de webbased bediening maken het tot een zeer performant toegangscontrolesysteem.

2despeedgatest01iseenelegantespeedgatemetdraaivleugelsvoorlocatiesmethogeesthetischeencomfortvereisten.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 154 – april 2020
De geavanceerde mogelijkheden van IP-toegangscontrole

Al jaren staat het merk Perco met zijn ruime assortiment van draaitrommels, draaihekkens en toegangspoortjes synoniem voor betrouwbaarheid en design. Het nieuwe IP-gebaseerde gamma gaat daarbij nog een stap verder en biedt de installateur de

districompanymilesight.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Blijven innoveren en diversifiëren

Binnen zijn ruime productportfolio lanceert Distri-Company, de servicegerichte distributeur van beveiligingsoplossingen uit Nazareth, twee nieuwe reeksen: Fides-brandalarm met doormelding, gelinkt aan Jablotron, en performante camerabeveiliging in

1_34.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 153 – januari 2020
Aanvulling op app maakt ogenblikkelijke visuele controle mogelijk

Gebruikers van inbraakalarmen willen vandaag meteen zien wat er aan de hand is in hun woning of bedrijf, zonder te hoeven overschakelen tussen meerdere apps, platformen of systemen. Risco heeft dat goed begrepen, want de update van zijn iRisco-app

impropbx.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 151 – augustus 2019
Koppeling tussen Impro Access Portal en Sefica ProBox-recorders

Het beheer en gebruik van data wordt steeds belangrijker. Maar data is ook maar data als er niks intelligents mee gedaan wordt. Door databases te koppelen en te vergelijken met elkaar, bekomen we vaak meer info en komen we mogelijk tot andere

blueshieldbedrijf.jpg

PRODUCTSPOT  
New Security Magazine 150 – mei 2019
CheckBox capteert, combineert, signaleert en schrikt af

De CheckBox vormt het hart van het Sefica BlueShield-concept waarbij een vroege detectie verkregen wordt alvorens er zich effectief een inbraak of poging tot inbraak voordoet. Met het BlueShield-concept is het mogelijk om een situatie te creëren