OPLEIDING
Safety & Security

17 juni 2021

IMF

IMF 000, 5611ZC Eindhoven, NL

Integrale aanpak van safety & security management

In veel landen tekent zich de trend af dat safety & security steeds meer gaan samensmelten. Beide vakgebieden zijn dan ook opvallend vaak met elkaar verweven. Denk bijvoorbeeld aan de nooduitgang die als vluchtweg dient, maar ook ongenode gasten van buitenaf moeten weren.

Safety & Security cursus – wat leert u?

In deze actuele cursus wordt inhoudelijk ingegaan op de synergie tussen safety & security en hoe daarmee in de praktijk om te gaan. Duidelijk zal worden dat beide expertise­gebieden niet zonder elkaar kunnen en afhankelijk van elkaar zijn. Daarnaast geeft de cursus inzicht in hoe u safety & security in kaart kunt brengen, optimaliseren en beheren.

Schriftelijke cursus Safety & Security – voordelen

De schriftelijke cursus Safety & Security kost u geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kunt u zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw organisatie 40 tot 60% minder dan een klassikale cursus. Bovendien betaalt u maar 9% BTW.

Vanaf het moment dat de Safety & Security cursus start, ontvangt u met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Indien u in een ander tempo wilt studeren of u wilt alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als u op een ander moment met de Safety & Security cursus wilt starten is dit mogelijk. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Safety & Security cursus – voor wie?

Deze cursus is geschreven voor iedereen die verantwoordelijk is voor de opzet en uitvoering van een (integraal) veiligheidsbeleid binnen een organisatie, zoals:

  • Safety en/of security managers
  • Facility managers
  • Arbo-coördinatoren
  • Risk managers
  • Hoofden (gebouwen)beheer
  • Beleidsmedewerkers of ambtenaren veiligheid / beveiliging